Om mig

Christian Uhrskov,

Psykoterapeut, MPF

 

Kreative processer og menneskelig udvikling, har ligesom psykologifaget og meditation, altid haft min interesse.

Min karriere har bevæget sig fra et liv som musiker og underviser ind i nye områder, der omfatter specialpædagogik og individuelle coachingforløb, til i dag med egen psykoterapeutisk praksis.
I over 25 år har jeg særligt beskæftiget mig med psykoterapi og er uddannet psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet.

Udover en 2-årig gestaltterapi træning og en 4-årig grundtræning i psykoterapi, har jeg en NLP-master uddannelse og en lang række kurser og efteruddannelser i blandt andet kropsterapi og meditation.

Mænds problemstillinger ligger mit hjerte nær og jeg har tidligere arbejdet som rådgiver og gruppe-facilitator i Mandecentret i København. I dag er jeg tilknyttet virksomheden GruppeVIS, der har fokus på mænds livsovergange.  

Oprindeligt er jeg uddannet guitarist fra Musikkonservatoriet i København, og har også et langt arbejdsliv bag mig som guitarist og musikunderviser. 

Nu i en moden alder, er det mig en glæde og et privilegium at kunne bruge min lange træning og livserfaring, i arbejdet som psykoterapeut.

I øvrigt fylder jeg snart 60 år, har to voksne børn og bor sammen med min hustru her i Hillerød, hvorfra jeg driver min praksis. 

 Velkommen til.

Tlf. 28 10 76 87

 

droemme

Send mig en besked

3 + 6 =