Coaching og terapi for mænd

Som mænd har vi mange forskellige roller gennem livet og vi kan træde i karakter, både som kæreste, ægtefælle, far, ven, kollega, etc.

Din partner (og andre) fortjener det bedste med – og modspil du kan give. Dit særlige bidrag og hvad du betyder for dine omgivelser, er vigtigt.

Det gælder især i relationerne til dine nærmeste og vi kan alle udvikle os.

Alle parforhold rummer konflikter. Derfor har mænd (og kvinder!) brug for at kunne sætte sine grænser på en ordentlig måde og hvile så meget i sig selv, at konflikterne bliver løst. (Det gælder selvfølgelig i alle typer parforhold!).
Det kræver noget mere end blot at kunne slå i bordet, men en forståelse af dig selv og for den situation du befinder dig i.

Nogle mænd døjer med at deres partner – og måske at kvinder i det hele taget, kan virke meget dominerende. Det er der ikke ualmindeligt. Vi lever i en tid, hvor kvinder ofte er selvbevidste og meget bevidste om deres eget køn. Det kan betragtes som en invitation til at være mere kontaktfuld, men at det også sker på egne præmisser.

Måske har den ene part for vane at trække sig, eller en tendens til at være en ‘pleaser’ og tilpasse sig for meget i relationen. I længden vil det ikke gavne parforholdet. Det kan ende med at gå i stykker og at den ene part måske vælger at gå.
Dette er selvfølgelig blot et par eksempler på uhensigtsmæssige mønstre, men der kan være mange udgaver af dem. Mønstre som kan hæmme polariteten, kreativiteten og kærligheden i vores forhold.

Du tilbydes her dit helt eget frirum, hvor du har mulighed for at blive mere klar over, hvad der er på færde i dit liv.

Jeg tilbyder også en mere resultatorienteret proces, hvor du får professionel sparring/rådgivning, i forhold til konkrete problemstillinger indenfor 12 afgrænsede livsområder. 

coaching

Et coaching og terapi forløb kan fx fokusere på:

  • Din retning og dine mål i livet
  • De svære følelser
  • Kvinder og parforhold etc.

Individuel terapi 70 min. kr. 800,-

Nedsat pris for studerende og arbejdsløse. Det samme gælder ved længere forløb.

I tilfælde af afbud, meldes det senest dagen før inden kl. 12.00.
Ellers betales fuldt gebyr.

MobilePay 40 25 55