Drømme

Arbejdet med drømme – en vigtig brik i den personlige udvikling

Drømmene er som en slags “røntgenbilleder” af hvad der foregår i vores indre. Udtrykket ‘røntgenbilleder’ er fra min lærer Ole Vedfelt, som må siges at være landets førende ekspert i forståelsen af drømme, og i hvordan arbejdet med drømme udformes.

Allerede Sigmund Freud talte om drømmene som kongevejen til det ubevidste. Carl Gustav Jung der også var en del af den psykoanalytiske tradition, så drømmene i et bredere perspektiv og bidrog til en endnu mere nuanceret forståelse af drømmenes væsen.

Drømmene har også været genstand for moderne forskning og der findes i dag, en omfattende litteratur om emnet. Med en syntese heraf, og i kraft af livslang psykoterapeutisk erfaring, giver Ole Vedfelt i hans seneste bog A Guide To The Worlds Of Dreams (2017) et hidtil uset indblik i drømmenes kerneegenskaber.

Ved at begynde at fornemme og forstå sine drømmes budskaber, kan man ofte ”overhale” den vågne bevidsthed indenom.

Arbejdet med drømmene, kan sætte fart på ens personlige udvikling, og de kan være en vigtig vej til at få adgang til ens ubevidste holdninger, mm.

Gennem arbejdet med ens mere eller mindre ubevidste holdninger og/eller begrænsende overbevisninger, får vi mulighed for at afbalancere vores personlighed, komme i bedre kontakt med vores omgivelser, og leve et liv med større dybde, meningsfylde og tilfredshed.

Ring for tidsbestilling: 28 10 76 87